dimecres, 24 de setembre del 2014

Episodi I: L'arribada a l'escola de Jedis


Des de petits els habitants de Naboo són educats en totes les vessants, en la música, en l'art, la literatura i en lles habilitats de Jedi. Resulta realment increïble pensar que algú com la Sàira es pugui interessar en les habilitats Jedi, ja que a les escoles de Naboo (i pràcticament de tota la galàxia) les explicacions són teòriques, banals i avorrides. Parlen sobre la força, però no de la Força, sinó de les lleis d'un Jedi ancestral denominat Newton.

Tot i així, cada any, algun estudiant dins alguna classe té clar que vol seguir el camí de la Força i aprendre sobre la Natura i la Vida, i mirar d'ajudar a la galàxia.

Així doncs, després de la OSE (ordenació secundària elemental) tots els nins de Naboo trien cap on especialitzar-se, si s'encaminen cap al món laboral o si segueixen estudiant. 

La Sàira va triar seguir estudiant, i es va matricular a les assignatures que, si tot anava bé, li permetrien convertir-se en padawan.

La Sàira és una noia humana que des de petita viu a Naboo, en un poble proper al mar, que cada estiu pateix el cicle d'aparallament d'una subraça extraterrestre (que curiosament domina mitja galàxia) que destrossa el poble a base d'alcohol i altres substàncies.

Des de ben petita la Sàira acompanyava al seu pare a les sortides al camp on ell es dedicava a pintar quadres amb la llum dels distints llocs. De més gran ella també s'ha iniciat en el món de la pintura, essent la més gran de les seves aficions. A la Sàira també li agrada estar amb els seus amics i escoltar música de grups de Naboo o de Coruscant, principalment. 

Però la Sàira volia, sobretot, ser una bona Jedi, així que després del Batxillerat es va matricular a Natura molecular i a Química Biològica, a la Universitat de les Illes de Naboo, iniciant així el seu camí cap a Padawan.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada