divendres, 19 de desembre del 2014

Episodi II: L'amenaça fantasma del govern

Corria l'any 2010 quan Sàira va entrar a la Universitat. En aquell temps la gent es comunicava per SMS i els aficionats al futbol estaven eufòrics pel primer Mundial de la Selecció Galàctica.

Els primers dies i setmanes es succeïen, convivint amb gent provinent de tots els indrets de Naboo, inclús gent d'altres planetes. Hi gent provinent d'Utapau, un planeta inhòspit que té el tòpic d'estar ple de paletos; un jove de la raça més forta, els bascs wookies; i un altre provinent d'Alderaan, un lloc preciós ple de tarongers.

De ben aviat la Sàira va anar ampliant el grup d'amistats, juntament amb en Suill, un antic company d'una raça acostumada a viure sota l'aigua. En aquest grup també el Lekim'jo, extramadament intel·ligent que sempre combatia verbalment amb una transdoshana amiga d'una Kaminoana.



Durant els anys de la carrera els aprenents de Padawan passàrem per les mans dels millors mestres de tot el planeta, centrats en estudiar els midiclorians i el seu paper amb el càncer i l'obesitat, en saber quin paper juga la Força en tot aquest debat. 



Durant el primer curs de carrera es va donar la successió del canceller del senat galàctic, que va suposar l'inici d'una era fosca. El ministeri Jedi va desaparèixer i va passar a formar part del Ministerio de Economía, i els poders que captava el Canceller Joyra eren cada cop majors. A cada dia que passava els Jedis disposaven de menys recursos amb els quals millorar la galàxia, i molts optaren per partir a sistemes més enllà del cercle exterior.


A dia d'avui la situació no ha millorat. L'arbre de la ciència de la Galàxia, el cèsic, que antigament produïa fruit a tots els indrets de l'espai avui es mor, necessita que l'apuntalin per a que no caigui. Els aprenents de Jedi seguim i seguirem intentant fer el que es pugui per salvar la galàxia del col·lapse, salvant l'arbre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada